Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soliseragro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Banda picurare 3000m DP 10
510 lei
Brand
AquaMaxx
Cod produs
004
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere

Banda picurare Aqua Maxx Drip S 6 MIL - DP 10

Sistemul special de modelare a benzii cu labirint constant ofera performanta de top. Designul labirintului constant ofera grand inalt de rezistenta la infundari si de aceea poate fi folosit in timp indelungat.

Irigarea prin banda cu un labirint constant asigura o uniformitate mare, cu o posibilitate mai mica de blocaj. Linia alba este clar vizibila pentru o mai buna recunoastere a pozitiei benzii si a indicatorilor de emisii. Picuratorii sunt formati precis pentru o inalta uniformitate a debitului (CV mai putin cu 2%).

Micro fantele precise elimina infundarile care apar la pornirea / oprirea sistemului si diminueaza defectiunile initiale. Proprietatile de filtrare ale prelatei sunt afisate la intrarea apei prin 110 puncte clasate reciproc, care sunt mai mici de un milimetru.

Banda este disponibila cu diferite grosimi de perete, (150/200 microni), dimensiuni diverse intre picuratori, are un debit de la 0,6 L la 1,5 L la picurator si sunt realizate dintr-un material solid, foarte rezistent la deteriorare.
Din Gura in Gura